Beroemdheidsnieuws en roddel werden groot nieuws via OK Magazine

0
1000

OK magazine is een roddelblad van Britse beroemdheden dat elke dinsdag van de week wordt gepubliceerd. Het werd voor het eerst gepubliceerd door Jolyon Connel in Londen in het jaar 1995. Een Amerikaanse editie van OK magazine werd gelanceerd in 2005.

Dit magazine is een van de beste tijdschriften als het gaat om roddel over beroemdheden en nieuws. Elke week worden de kolommen van het magazine gevuld met het laatste nieuws en roddels van beroemdheden over de hele wereld. Het magazine is steeds sterker geworden omdat de fans niet genoeg kunnen krijgen van de laatste gebeurtenissen in het leven van hun idool. Het magazine is uniek omdat het niet alleen roddels en sensatiezucht behandelt, maar ook inzicht geeft in het leven van beroemdheden door persoonlijke interviews.

Een van de belangrijkste concurrenten van OK magazine is Hello. Beide publicaties zijn altijd in competitie om te zien wie het laatste nieuws als eerste kan krijgen. In een van hun gevechten won OK magazine een rechtszaak tegen het tijdschrift Hello omdat de laatste foto’s publiceerde van de bruiloft van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones toen de eerste de copyrighthouder van de trouwfoto’s was.

OK magazine wordt nu over de hele wereld gepubliceerd met lokaal in veel landen. De verspreiding ervan in de drie grootste markten van het VK, de VS en AustraliĆ« heeft wekelijks een recordhoogte van 7 miljoen lezers bereikt. Het magazine is informatief en zeer gebruiksvriendelijk. Het is ook gemakkelijk te lezen met korte artikelen en veel foto’s. Het korte, beknopte formaat van de artikelen trekt lezers naar het tijdschrift omdat het minder tijd kost om ze allemaal te lezen. In het magazine is er ook een gedeelte waar lezers hun opmerkingen en recensies kunnen plaatsen. Dit geeft de lezers een forum om hun mening, gedachten en soms ook advies uit te drukken. Naast roddels en nieuws, kun je ook tips krijgen over reizen, gezondheid en winkelen zoals aanbevolen door je favoriete beroemdheden. Andere secties van het tijdschrift bevatten quizzen van beroemdheden, wat een grote attractie voor de lezers is.

OK magazine is verkrijgbaar bij de kiosk, maar u kunt ook een abonnement bij het bedrijf krijgen als u dit niet wilt missen. Elk abonnement van 12 maanden wordt meestal geleverd met een gratis aanbieding, of het nu gratis verzending en levering is of extra gratis nummers. Als je je laatste fix op roddel over beroemdheden en nieuws wilt ontvangen, moet je een abonnement hebben op OK magazine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here