Innovatie op de werkvloer

0
1473

De technologie blijft ons maar verbazen. Er is een bedrijf dat zich bezighoudt met digitale bezoekersregistratie. Een digitale receptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers.

 

Innovatie

Het uitnodigen van bezoek kan onveranderd met de gebruikte agenda software of via het WebPortaal. De bezoeker ontvangt een uitnodigingsmail volledig in huisstijl van het bedrijf. In deze mail zouden een QR-code, routebeschrijving en parkeerinstructies kunnen zitten. Wanneer de bezoeker eenmaal op locatie is kan deze persoon zich eenvoudig aan- en afmelden bij de bezoekers-tablet door de QR-code te scannen. De papieren

Registratie wordt zo getransformeerd naar razendsnel digitaal ‘inchecken’. De virtuele receptie stuurt direct een mail/push-notificatie naar de betreffende medewerker als de bezoeker zich heeft aangemeld.

 

Hoe werkt het nou?

Allereerst maak je een afspraak via het portaal of via je agenda. Daarna verstuurt de digitale receptie een uitnodiging per mail naar de bezoeker. Hierin staan ook bezoek instructies en instructies met betrekking tot corona. Wanneer de bezoeker op de aangegeven afspraak aanwezig is op locatie meldt hij zich contactloos aan met zijn QR-code. Na het aanmelden met de code wordt de bezoeker gevraagd de voorwaarden te tekenen. Na het doorlopen van de corona toets vragen krijgt de afspraakeigenaar een mail en push notificatie. Simpel toch?

 

Een mobiele app

Er is een smartphone app. Het bedrijf geeft aan dat de Smartphone App gratis beschikbaar is voor alle medewerkers. Er is veel mogelijk met de app. Zo kan je bezoekerslijsten inzien, bezoek vooraf aanmelden, overzichten van genodigden en cursussen inzien en een groepsbericht naar BHV’ers sturen bij en noodgeval. In de app is het aan- en afmelden van bezoek en cursisten ook mogelijk. Binnenkort zal het automatisch aan- en afmelden op basis van gps-locatie ook beschikbaar zijn. Los daarvan is het natuurlijk mogelijk om een calamiteiten lijst van bezoekers en medewerkers te krijgen. Daarnaast is er ook een App voor iPad. De kleur en logo zijn hier compleet aanpasbaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here