Mold-problemen blijven groot nieuws

0
1008
A firefighter walks through the scene of an explosion Monday, Sept. 16, 2019, in Farmington, Maine. Officials say a town's fire chief is among the injured in a propane explosion that killed a firefighter. State public safety spokesman Steve McCausland said after Monday morning's explosion at a nonprofit center in Farmington that multiple people remain hospitalized. (AP Photo/Robert F. Bukaty)

Als je op dit moment schimmelproblemen hebt, kun je misschien wat troost krijgen als je je realiseert dat je niet de enige bent. In feite is schimmel een enorm probleem over de hele wereld. Sommige mensen hebben honderdduizenden dollars moeten uitgeven om hun huis te lekken vanwege schimmel, en zelfs wolkenkrabbers moesten vanwege deze ziekte worden gesloopt.

Een van de meest voorkomende schimmelproblemen waar u over hoort, is wanneer er een geschil ontstaat tussen een verhuurder van een woning en hun huurder. Deze gevechten eindigen vaak in de rechtbank en gedurende al die tijd wordt de schimmel een nog groter probleem en kost het veel meer geld om op te lossen. Zelfs een kleine Amerikaanse stad kan duizenden aanvragen per jaar krijgen bij advocatenkantoren van mensen die hun huisbaas willen vragen om hun schimmelproblemen op te lossen. Dit is altijd een trieste situatie omdat mensen niet alleen hun huis kunnen verliezen, maar ook hun eigendommen kunnen beschadigen.

Verhalen over schimmel komen ook vaak in de kranten als ontdekt wordt dat schimmel gezondheidsproblemen voor mensen veroorzaakt. Scholen en kantoren worden vaak gesloten wegens opruimen nadat blijkt dat schimmel mensen ziek maakt. Een documentaire in het VK onderzocht het syndroom van zieken; dit is waar veel mensen in een kantoor of ander gebouw de hele tijd ziek lijken te worden zonder duidelijke oorzaak. De onderzoekers in deze documentaire ontdekten dat het probleem in veel gevallen werd veroorzaakt door schimmel. Het lijkt erop dat moderne bouwpraktijken verantwoordelijk zijn om schimmel een groter probleem te maken; pogingen om koolstofemissies te verminderen kunnen leiden tot slechte ventilatie en het creƫren van de ideale habitat voor schimmels.

Het lijkt waarschijnlijk dat schimmelproblemen de komende jaren groot nieuws zullen blijven. Mensen doen gewoon niet genoeg om te voorkomen dat het in de eerste plaats gebeurt; of dit te wijten is aan een gebrek aan kennis of een gebrek aan wil om het probleem aan te pakken. Het feit is dat schimmel in een gebouw kan blijven hangen, ertoe kan leiden dat het later een fortuin kost en misschien zelfs mensen erg ziek maakt. Een giftige schimmel en kan mensen echt ziek maken. Vooral jonge kinderen lijken een risico te lopen op een slechte gezondheid door in contact te komen met deze schimmel. Als u niet wilt dat uw huis of kantoor een verhaal wordt in een krant, moet u er alles aan doen om schimmelproblemen te voorkomen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here