Bekende leiders met corona

0
939

In december 2019 was de eerste besmetting van het Coronavirus. Vandaag de dag zijn er wereldwijd meer dan 700.000 mensen besmet. Het besmettelijke virus corona zet de hele wereld op zijn kop. In bijna 80 procent van alle landen zijn openbare gelegenheden gesloten zoals de horeca en scholen. Het virus grijpt hard om zich heen en zo zijn er ook veel bekende leiders besmet met het longvirus. In deze blog hebben we een lijst gemaakt met bekende leiders die het corona virus hebben.

Royals

Ook de royals zijn niet veilig voor het coronavirus. Uit het laatste royal nieuws blijkt dat de Engelse Prins Charles milde symptomen vertoont van het longvirus. De 71-jarige prins verkeert in goede gezondheid. Ook Charles zijn echtgenoot Camilla is getest op het virus maar zij heeft niet het virus. Het stel zit beide in thuisisolatie in Schotland. Camilla vertoont wel symptomen maar is niet besmet met het virus. Niet alleen de Britse royals zijn geraakt door het coronavirus. Royalty nieuws uit Monaco blijkt dat Prins Albert ook besmet is met het virus. Er worden verschillende claims gedaan dat de 62-jarige prins uit Monaco de Britse prins heeft aangestoken met virus. Zelf ontkent de prins het ondanks ze elkaar recent zagen.

Premier Groot-Brittanni├ź

De Britse premier is ook besmet met het virus. Hij maakte via zijn twitter bekend dat hij besmet geraakt is met het virus. De premier heeft lichte symptomen en zal vanuit huis werken. Boris Johnson heeft waarschijnlijk meerdere ministers en personeelsleden van het kabinet aangestoken. Zo is onder andere de minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, besmet met het virus. Ook hij heeft milde symptomen.

De vrouw van de Canadese premier Justin Trudeau is ook besmet het virus. Justin Trudeau is negatief getest maar uit voorzorg zijn is het stel toch samen in thuis quarantaine voor 14 dagen om te voorkomen dat straks het hele parlement besmet is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here