Beroemdheden geïnfecteerd met covid-19

0
917

Wereldwijd is er een epidemie gaande. Een longvirus genaamd covid-19 heeft bijna 1.000.000 mensen geïnfecteerd. Het virus grijpt hard om zich heen en ook in Nederland zijn er al meer dan 10.000 besmet. Ook beroemdheden zijn niet veilig voor het virus. Zo zijn er heel wat acteurs, topsporters en politici geïnfecteerd met het virus. Het laatste showbizz nieuws in deze blog gaat over beroemheden die geïnfecteerd zijn met het virus want niemand is tenslotte immuun.

Een van de eerste beroemdheden die geïnfecteerd was met coronavirus is de Amerikaanse acteur Tom Hanks. Tom Hanks had het virus opgelopen in Australië tijdens opnames van zijn nieuwe film. Ook zijn vrouw is besmet geraakt met het virus. De twee vertoonde milde zoals verkoudheid, koude rillingen en een kleine verhoging. Voor de onzekerheid lieten ze zich testen. Beide voelen zich nu weer goed en zijn genezen van het virus. Tom Hanks is bekend van onder andere Forrest Gump en Saving Private Ryan.

Een andere showbizz ster uit de voetbalwereld genaamd Callum Hudson-Odoi is ook besmet met de longziekte. De aanvaller van Chelsea maakte onlangs bekend dat hij besmet is geraakt met het virus. Omdat de Premier League stil ligt kan hij zo goed mogelijk herstellen. Hij vertoont milde symptomen en hij hoopt dat hij snel weer kan voetballen.

Callum Hudson-Odoi is niet de enige getroffen speler in de Premier League. Zo heeft de hoofdcoach van Arsenal ook het virus opgelopen. Mikel Arteta tetste nog voor de wereldwijde epidemie positief op het virus. Uit voorzorg ging hij in zelfisolatie en heeft hij niemand anders besmet van Arsenal. Hij is op dit moment genezen en voelt zich weer goed.

De Britse acteur Idris Elba had zich blootgesteld aan het virus. Uit voorzorg liet hij zich testen waaruit bleek dat hij positief testen op het coronavirus. Idris Elba heeft geen symptomen en voelt zich goed. Hij zit wel in thuisisolatie tot hij van de dokter hoort wanneer hij er weer uit mag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here