Een videowall als marketing instrument inzetten

0
2408

Een videowall wordt steeds meer toegepast op allerlei locaties. Bijvoorbeeld in winkels, bij de entree van een bedrijf, musea et cetera. Het bestaat vaak uit meerdere gecombineerde schermen (bijvoorbeeld 2×2, of 3×3) waarop een beeld of film te zien is. Vanaf grote afstand kun je ook al goed zien wat er vertoond wordt op het beeld. Zo trekt dit direct de aandacht van de klant. ZetaDisplay is een grote leverancier van schermcommunicatie, waaronder videowalls, die inmiddels op steeds meer plekken te zien zijn.

Ook voor evenementen en beurzen

Een videowall, bijvoorbeeld van ZetaDisplay, kun je ook prima inzetten om jouw bedrijf zichtbaar te maken op een evenement of beurs. Het zal een goede marketing versterken. De klanten worden snel naar jouw kraam of stand getrokken door een pakkende boodschap te vertonen op de videowall. De klant kun je op die manier inspireren, overtuigen en overhalen om jouw product te kopen of meer te weten te komen over jouw bedrijf of hetgeen jij aanbiedt. Een videowall bestaande uit meerdere schermen, met een mooie boodschap, is voor elk bedrijf onmisbaar! Je verhoogt ermee gegarandeerd de uitstraling en het imago van je bedrijf, je trekt de aandacht, en je zult ermee effectief communiceren met de klant. Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden! 

Zelf de maat bepalen

Indien je kiest voor een mooie videowall van bijvoorbeeld ZetaDisplay hoef je niet bang te zijn dat je aan vaste maten vast zit: je kunt namelijk zelf de maat bepalen. Of je nu kiest voor een 2×2 videowall of een nog meer de aandacht trekkende 4×4, het is allemaal mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met passende software kun je trouwens zelf de videowalls aansturen. En de content tussentijds aanpassen! De videowall kan op een locatie naar keuze desgewenst gemonteerd en ge├»nstalleerd worden, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Dankzij deze service kun je al snel genieten van jouw videowall.

Specialisten op locatie

Zoals al eerder genoemd zijn er diverse typen videowalls te verkrijgen. Naast bijvoorbeeld de 2×2 en de 3×3 videowall is er ook de creative videowall waarbij de schermen speels worden opgehangen. Dit zou je kunnen inzetten bij marketing voor creatieve kunstprojecten. Twijfel je welk type voor jou geschikt is? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met de specialisten. Zij kunnen dan een bezoek plannen op locatie, en dan beoordelen welke optie het meest geschikt voor jou is. Er wordt een offerte gemaakt, met daarin alle benodigde informatie.

Stoom ook jouw bedrijf klaar voor de toekomst

Wellicht kun jij binnenkort ook profiteren van de voordelen van een videowall als marketing instrument! Je zult een betere zichtbaarheid hebben op beurzen en evenementen, je zult beter opvallen dankzij een spetterende boodschap vertoond op jouw videowall, je zult de aandacht trekken van de klanten. Zij zullen jou eerder aanspreken om informatie te vragen over jouw bedrijf. Dus start vandaag nog met informatie inwinnen en stoom jouw bedrijf klaar voor de toekomst met een videowall van ZetaDisplay.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here