Hoe gaan beroemheden om met het coronavirus?

0
981

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Wereldwijd zijn er lockdowns en mag de bevolking niet meer het huis uit. In Nederland is er een mildere vorm van een lockdown. Het Nederlandse kabinet wil dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft het virus zo goed mogelijk in te dammen. Het virus moet ingedamd worden om zo overbelasting van de ziekenhuizen te voorkomen. De afgelopen weken hielden niet alle Nederlanders zich aan de maatregelen die er opgesteld waren door het kabinet. Om toch de boodschap beter over te brengen, werkt het kabinet samen met beroemdheden. Het laatste nieuws van vandaag is dan ook vaak dat beroemdheden ons er op aansporen zoveel mogelijk binnen te blijven en ons te motiveren om dat ook echt te doen.  En met succes want dit weekend heeft de Nederlandse bevolking zich goed gehouden aan de nieuwe maatregelen van het kabinet. Stranden en andere openbare plekken bleven leeg en iedereen zit netjes binnen.

Zo bracht Ali B samen met Alberto Stegeman en Jandino Asporaat een clip en een lied uit met een hele duidelijk boodschap namelijk: Houdt 1,5 meter afstand. De afstand is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het viel de beroemheden op dat de Nederlandse bevolking zich niet hield aan de regels die het kabinet had opgesteld. Daarom besloten zij samen een lied uit te brengen om de boodschap van het kabinet te verduidelijken. Met de clip spreken ze ook de jongere doelgroep aan.

Ander showbizz nieuws gaat over Beau van Erven Dorens. Beau zit net als de rest van Nederland noodgedwongen thuis. Omdat hij toch graag tv wilt maken is er een nieuw tv-programma waar hij tv maakt vanuit zijn woonkamer. In het programma kunnen mensen die thuis zitten hun verhaal kwijt bij beau. In het programma wordt er gepraat over alledaagse bezigheden van mensen die thuis zitten en wat Beau zelf bezighoudt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here