Voetbal wedden voor beginners

0
1076

Op voetbal wedden is een vak apart. Zonder dat de druk erop staat kan je het idee hebben dat je een echte kenner bent, maar wanneer je met eigen geld speelt begin je toch te twijfelen. Logisch, want je wilt geld winnen in plaats van verliezen, en dat is zelden een garantie wanneer we het hebben over ‘gokken’. Anderzijds: je hebt de basiskennis en kunt gebruikmaken van statistieken en gegevens die je ondersteunen bij het aangaan van een weddenschap. Als beginner op voetbal wedden is even wennen, maar je gaat vanzelf inzien waar jouw kansen liggen.

Pre-match op voetbal wedden

Hoewel live wedden in opkomst is, gokken veruit de meeste spelers nog altijd pre-match op een voetbalwedstrijd. Dat is in de regel ook het beste, want je krijgt alle tijd en ruimte om je te verdiepen in de vorm van beide teams, het aantal geschorste spelers en andere relevante gegevens die hun effect kunnen hebben op de wedstrijd. Daarnaast is het aanbod in weddenschappen pre-match vaak groter dan tijdens de wedstrijd, oftewel live. Dreigt je weddenschap tijdens de wedstrijd toch helemaal mis te gaan? Dan kan je nog altijd overwegen om live in te zetten op een andere uitkomst.

Leer quoteringen kennen

De quoteringen die je bij een weddenschap krijgt aangeboden noemt men ook wel de odds. Een odds van 2.00 of hoger zorgt er bij een juiste voorspelling voor dat je inzet minimaal wordt verdubbeld. Ligt de quotering lager dan 2.00, dan win je eventueel iets minder dan het dubbele van je inzet. Hoewel je gevoel zegt dat je minimaal moet verdubbelen bij een correcte voorspelling, neem je hierbij ook een zeker risico dat het mis kan gaan. Twijfel je daarom over de uitkomst van je weddenschap, dan willen we je als beginner toch aanraden om met een lage quotering te starten. Mocht je niet bang worden van een beetje risico, dan mag je uiteraard volledig losgaan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here