Waarom tassen altijd een goed relatiegeschenk zijn

0
1114
tassen bedrukken

Zoek je iets om weg te geven aan je medewerkers of relaties, dan weten wij wellicht iets voor je. Een tas bedrukken voor je relatie of medewerker. Tassen zijn veelzijdig en komen altijd wel van pas. Bovendien kun je als extraatje eventueel iets anders erin doen. Bijvoorbeeld als een goodie bag. Op die manier kun je tassen ook perfect inzetten als promotiemateriaal op open dagen en beurzen. Waarom en hoe zet je een tas in als relatiegeschenk?

 

Variaties

Tassen zijn veelzijdig in die zin dat er een boel verschillende soorten van zijn. Grotere, luxere, maar ook wat kleinere en meer simpele. Voor bijvoorbeeld personeel kun je luxere tassen zoals sporttassen met logo geven. Een mooie leren tas bijvoorbeeld. Een echt groot geschenk, zoals een kerstpakket? Dan vul je de tas met bijvoorbeeld sportspullen. Zo laat jij je van je goede kant zien! Je stimuleert namelijk vitaliteit op die manier. Of ga je op teamuitje? Dan is het leuk om rugzakken met logo te geven, met bijvoorbeeld een lunchpakket of andere spullen die die dag van pas komen.

 

Goodie bags

Tassen kun je ook zeker inzetten bij je doelgroep, zodat zij je onthouden en jou verkiezen boven iemand anders. We hadden het al even over goodie bags. Die zijn leuk voor op evenementen. Je hebt bijvoorbeeld mooie katoenen tassen om te bedrukken. Deze tassen hebben een extra boodschap. Dit soort tassen gaan namelijk lang mee en zijn van natuurlijk materiaal gemaakt. Ze zijn dus duurzaam. Dat wordt door het merendeel van de mensen zeker gewaardeerd. Daarnaast heb je ook papieren tasjes. Gaan niet lang mee, maar zijn wel leuk om te geven, gevuld met toffe goodies. Hoe dan ook, maak gen gebruik van plastic tasjes, dat doet nog weinig goeds voor je imago. Tassen bieden kansen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here